Agco Power teki Vuoden teollisuusteon

Historian ensimmäisen Vuoden teollisuusteko -tunnustuksen on saanut nokialainen Agco Power, joka on investoinut vahvasti moderniin tuotanto- ja kokoonpanoympäristöönsä.

Agco Power on dieselmoottoritehdas, joka perustettiin Nokian Linnavuoreen vuonna 1942.

Palkinnon saajaksi pyydettiin ehdotuksia, joista voittajan valitsi Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere.

Palkitsijoiden mukaan Agcon satsaukset kouluttamiseen ja verkostotyöhön inspiroivat ja näyttävät suuntaa. Yrityksen uudessa ympäristössä hyödynnetään laajasti robotiikkaa, automaatiota ja uutta työstöteknologiaa.

”Investointi myös kumuloi runsaasti työtä sekä Suomeen että globaalisti”, kertoo teollisuuden tutkimuksen ja kehityksen asiakkuusvastaava Heini Wallander Business Tampereesta.

”Suomalaisen teollisuustuotannon tulevaisuus on meidän omissa käsissämme, kun huolehdimme, että meillä on osaava henkilöstö, laatu korkealla tasolla, ja investoimme fiksusti uuteen teknologiaan”, sanoo Agco Powerin toimitusjohtaja Juha Tervala.

Palkinnosta on tarkoitus tehdä vuosittainen ja nostaa sen avulla esiin teollisuuden ajankohtaisia, vaikuttavia ja positiivisia tekoja.

(Kuva Laura Vanzo/Business Tampere) Vuoden teollisuusteko -palkinto jaettiin Tampereella parhaillaan käynnissä olevilla Alihankinta 2021 -messuilla.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Anna palautetta

Lisää uutisia