Aikakauslehtiviikolla Kemia-lehteä pääsevät lukemaan kaikki

Yli sata aikakauslehteä on Aikakauslehtiviikon ja Lukuviikon kunniaksi avannut digilehtensä kaikkien luettavaksi. Joukkoon kuuluvat myös Kemia-lehti sekä sen sisarlehdet Uusiouutiset, TTT-lehti ja Tunne & Mieli.

Teemaviikolla 4.–10. huhtikuuta 2022 kirjastot ympäri Suomen tarjoavat aikakauslehtiteemaista tekemistä ala- ja yläkoululaisille.

Paperilehdillä on tärkeä rooli myös kodin mediakasvatuksessa, kuten Aikakausmedian asiantuntija Piia Matikainen kirjoittaa kolumnissaan.

Aikakauslehtiä on Suomessa iso kirjo, sillä kun jokin asia on tärkeä, sille täytyy tietysti perustaa oma lehti. Tämä näkyy myös teemaviikolla, jonka osallistujat edustavat niin lastenlehtiä, sisustuslehtiä, harrastelehtiä kuin ammattilehtiä.

Viikon teema on tänä vuonna Löydä jotain uutta. Aikakauslehtiviikko tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua itselle vieraisiin lehtiin.

Miltä näyttää maailma luonnonsuojelijan tai karavaanarin silmin? Millaista on lapsille tehty ajankohtaisjournalismi? Mikä hifiharrastajaa kiinnostaa? Mistä markkinoinnin ammattilaiset puhuvat? Se selviää lukemalla!


 

Tilaa Kemia-lehti loppuvuodeksi 2022 ja auta Ukrainaa!

  • Tilaa itsellesi tai lahjaksi läheiselle – 66 euroa.
  • Kannusta koululaista tai opiskelijaa lehtilahjalla – 44 euroa.
  • Kiitä opettajaa ja lahjoita lehti kouluun – 18 euroa.
  • Lahjoitamme puolet tilausmaksusta ukrainalaisten auttamiseen Pelastakaa Lapset ry:n kautta.

Katso lisätiedot ja tee tilaus täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Anna palautetta

Lisää uutisia