ChemBio Finland -tapahtuma siirtyy kesäkuuhun

Kemian ja bioalan suurtapahtuma ChemBio Finland 2022 on päätetty siirtää maaliskuusta alkukesään. Uudet päivämäärät ovat 8.–9. kesäkuuta.

Päätöksen tekivät yhdessä Messukeskus ja tapahtuman taustayhteisöt Kemian Seurat, Suomen Bioteollisuus ry ja Kemianteollisuus ry.

ChemBio Finland -tapahtuma oli alun perin määrä järjestää keväällä 2021. Koronatilanteen takia tuolloin toteutui ainoastaan virtuaalinen ennakkotilaisuus, ja fyysinen kohtaaminen siirtyi maaliskuun lopulle 2022.

Uuden aikataulumuutoksen syynä on, että kansainvälisten tapahtumien toteuttaminen on koronarajoitusten takia yhä haastavaa. Monissa yrityksissä on vielä alkukeväästä voimassa matkustuskielto.

Myös HCF-foorumi ja PulPaper lykkääntyvät

Maaliskuulta kesäkuulle siirtyvät myös Helsinki Chemicals Forum 2022 ja PulPaper 2022.

Kaksipäiväinen HCF-foorumi järjestetään 8.–9. kesäkuuta ja kolmipäiväinen PulPaper 7.–9. kesäkuuta.

Helsinki Chemicals Forum on kemikaaliturvallisuuden ja PulPaper metsäteollisuuden kansainvälinen ammattitapahtuma. Myös ne järjestetään Messukeskuksessa Helsingin Pasilassa.

”Uskomme, että kesäkuun alussa ammattilaiset voivat osallistua tapahtumiin, ja se mahdollistaa onnistuneet ammattitapahtumat”, sanoo liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

Helsinki Chemicals Forum ja PulPaper on aiemminkin pidetty kesäkuussa, joten ajankohta on niiden osallistujille ennestään tuttu.

(Kuva Messukeskus) ChemBio Finland -tapahtuma käsittää perinteiseen tapaan kemian ja laboratorioalan näyttelyn sekä kattavan seminaari- ja luento-osuuden.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Anna palautetta

Lisää uutisia