Kemia-lehti etuhintaan Kemianteollisuus ry:n jäsenille

Kemianteollisuus ry:n jäsenyritykset voivat nyt tilata Kemia-lehden jäsenetuhintaan. Arvostettu erikoislehti on kemian alan kotimainen äänenkannattaja ja tärkeä tiedonlähde alalla toimiville.

Kemianteollisuus ry on Kemia-lehden osaomistaja ja yhteistyökumppani. Lehden julkaisija on erikoislehtien kustantamiseen keskittynyt Kempulssi Oy.

”Olemme seuranneet innostuneina suomalaisen kemianteollisuuden kasvua sarjaratkaisijaksi, jolla on fiksuja vastauksia isoihin kysymyksiin. Ala on vihreän siirtymän eturintamassa ja maailman kärkeä puhtaassa tuotannossa ja vastuullisuudessa”, sanoo Kemia-lehden päätoimittaja Leena Joutsen.

”Näemme lehden arvokkaana ja tärkeänä alan asioiden esille nostajana. Olemme tyytyväisiä, että pystymme näin tarjoamaan uuden edun jäsenyrityksillemme”, sanoo Kemianteollisuus ry:n viestintäjohtaja Juha Vainio.

Kestotilauksen etuhinta jäsenyrityksille on 79 euroa/vuosi. Hintaan sisältyy kätevä näköislehti ja pääsy lehtiarkistoon, josta löytyvät kaikki lehdet vuodesta 2002. Kemia-lehti ilmestyy seitsemän kertaa vuonna 2022. Kun tilauksen tekee tämän vuoden puolella, ensimmäisen vuosikerran saa 69 eurolla.

Lisätiedot, näytenumero ja tilauslomake löytyvät täältä.

Painettua lehteä täydentää parin viikon välein ilmestyvä uutiskirje, jonka voi tilata täältä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Anna palautetta

Lisää uutisia