Kemianteollisuus hakee tarinoita työpaikan yhteishengestä

Kemianteollisuus ry ja Ammattiliitto Pro ry etsivät kahdessa kilpailussa hyviä tarinoita työpaikan yhteishengestä ja neuvottelukulttuurista.

Järjestöjen yhteistyön päämääränä on luoda perustaa paikalliselle sopimiselle ja saada se uuteen nousuun.

Ensimmäinen kahdesta tarinakilpailusta on tarkoitettu työnantajan edustajille ja henkilöstölle, toinen kesätyöntekijöille ja harjoittelijoille.

Työpaikan neuvotteluosapuolet, työnantajan edustajat ja toimihenkilöt, voivat osallistua omaan kilpailuunsa kertomalla hyviä esimerkkejä paikalliseen sopimiseen liittyvästä työpaikan neuvottelukulttuurista.

Kesähessu, kerro oma kokemuksesi

Toisessa kilpailussa etsitään jakamisen arvoisia kokemuksia kesätyön tai harjoittelun ajalta. Haussa ovat tarinat positiivisesta yhteishengestä ja onnistumisista työpaikalla.

Kisassa voi kertoa esimerkiksi siitä, kuinka perehdyttäminen onnistui, miten harjoittelija pääsi mukaan työyhteisöön ja kuinka kesätyöntekijöiden yhdessä tekemisen meininki löytyi.

Tarinat kumpaankin kilpailuun voi kirjoittaa yksin, parina tai ryhmässä. Muoto on vapaa, ja se voi kirjoitetun tarinan sijasta olla esimerkiksi kuva, podcast, video tai pienoismalli.

Tarinoita julkaistaan muun muassa molempien liittojen nettisivuilla sekä syyskuussa järjestettävässä gaalaillassa. Lisäksi niitä hyödynnetään paikallisen sopimisen kehittämisessä toimialalla.

Julkaistut tarinat palkitaan.

Kilpailu jatkuu 16:nteen elokuuta. Lisätietoja saa Kemianteollisuus ry:n nettisivuilta.

Kuva: Pexels

Kerro meille mielipiteesi!

 

Anna palautetta

Lisää uutisia