Kemiralle uusi tutkimuskeskus Shanghaihin

Kemianyhtiö Kemira avaa Kiinan Shanghaihin apac-alueen uuden tutkimuskeskuksen.

Suomalaisyritys pyrkii näin vastaamaan uusiutuvien, biohajoavien ja kierrätettävien tuotteiden jatkuvasti enenevään kysyntään Aasian markkinoilla. Uusi keskus nopeuttaa tuotteiden kehitystyötä.

Tutkimuskeskus palvelee Kemiran paperi- ja kartonkialan asiakaskuntaa ja tukee yhtiön vedenkäsittelyalan kasvuhankkeita alueella.

Keskus tuottaa valkaisuaineiden, liima-aineiden, polymeerien, saostusaineiden ja biomateriaalien asiantuntijapalveluja ja sovellusratkaisuja.

”Kemiran liiketoiminta Aasian ja Tyynenmeren alueella on kasvanut merkittävästi sen jälkeen, kun ensimmäinen tutkimus- ja kehityskeskuksemme Kiinassa perustettiin vuonna 2008”, kertoo yhtiön apac-alueen teknologia- ja tutkimusjohtaja Michelle Xiao.

”Vastuullisia materiaaleja tarvitaan yhä enemmän Kiinan markkinoilla, joten olemme lisänneet polymeerien ja biomateriaalien tutkimusresurssejamme.”

Laajentaa Kemiran tutkimus- ja kehitysverkostoa

Uusi tutkimuskeskus toimii tiiviissä yhteistyössä Kemiran Nanjingin ja Yanzhoun tehtaiden kanssa Kiinassa ja Ulsanin tehtaan kanssa Koreassa.

Näin voidaan kehittää yhdenmukaisia tuotantoprosesseja ja hankkia uusia raaka-aineita ja lopputuotteita.

Shanghain tutkimuskeskus tekee yhteistyötä myös Kemiran muiden, Euroopassa ja Yhdysvaltain Atlantassa sijaitsevien tutkimuskeskusten kanssa.

(Kuva Kemira) Tutkimus- ja kehitystyötä tehdään jatkossakin myös Kemiran Espoon-tutkimuskeskuksessa.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Anna palautetta

Lisää uutisia