Osallistu talviarvontaan ja voita Nolla-käsidesi

Kotimainen vaahtomainen käsidesi on hellävarainen alkoholiton vaihtoehto.

Täytä ja lähetä alla oleva arvontalomake viimeistään 3. helmikuuta 2021.

 

 

 

 

Numeron 7/2020 kiinnostavimmaksi jutuksi äänestettiin Metsäluonto tekee ihmeitä immuniteetille.

Äänestäjien kesken arvottiin 15.1.2021 kirja Prinsessa, leijona ja maailmankaikkeuden salaisuus, jonka voitti Laura Ruti. Kiitokset kaikille äänestäjille!

 

Marraskuun arvonnan palkinnot arvottiin 2. joulukuuta 2020. Kotimaisen Nolla-käsidesin voittivat Juha Rossi ja Sirpa Piironen. Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille!

 

Numeron 6/2020 kiinnostavimmaksi jutuksi äänestettiin Onni löytyy roskiksesta.

Äänestäjien kesken arvottiin 15.11.2020 kirja Prinsessa, leijona ja maailmankaikkeuden salaisuus, jonka voitti Outi Kivi. Kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

 

Kysely lukijoiden parhaista vinkeistä koronatartunnan välttämiseen ja epidemian suitsimiseen on päättynyt. Kaikkien vastaajien kesken arvottiin 14.10.2020 koronaviruksen nujertava alkoholiton Nolla-käsidesivaahto, jonka voitti Mika Rönkkö. Onnea hänelle ja kiitokset kaikille vastaajille!

 

 

Äänestys numeron 5/2020 kiinnostavimmasta jutusta on päättynyt. Ykköseksi nousi juttu Shakespearen myrkkyjä sekoittivat noidat, munkit ja apteekkarit.

Kaikkien äänestäjien kesken arvottiin 28.9.2020 vapaavalintainen lehden vuosikerta. Sen voitti Tiina Duan. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille osallistujille!

 

 

Kesäkysely parhaista kotimaisista matkailukohteista on päättynyt. 2. syyskuuta suoritetussa arvonnassa Nolla-käsidesin voittivat Unto Lehtinen ja Anne Kosola. Onnittelemme!

 

 

Äänestys numeron 4/2020 kiinnostavimmasta jutusta on päättynyt. Ykköstilalle ylsi juttu Mikrobiologi Elias Hakalehto: ”Kananmuna päivässä pitäisi koronan loitolla”.

Äänestäjien kesken arvottiin 4.8.2020 lehden vuosikerta, jonka voitti Janis Järvilehto. Onnittelut hänelle ja suurkiitos kaikille vastanneille!

 

 

Kesäkysely mieluisimmasta suvipuuhastelusta on päättynyt. 16.6.2020 suoritetussa arvonnassa pullollisen Nolla-käsidesiä voittivat Inkeri Kuningas ja Terhi Koivu-Tikkanen. Parhaat onnittelut!

 

 

Äänestys numeron 3/2020 kiinnostavimmasta jutusta on päättynyt. Ykkössijan vei juttu Rokote on ratkaiseva rasti.

Äänestäjien kesken arvottiin 1.6.2020 vapaavalintainen lehden vuosikerta, jonka voitti Heli Haapaniemi. Parhaat onnittelut hänelle!

 

 

Nettisivujen kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä sai uutinen Tutkimus vahvisti: käsidesivaahto tehoaa koronavirukseen.

Äänestäjien kesken arvottiin 6.5.2020 vapaavalintainen lehden vuosikerta, jonka voitti Satu Rantanen. Lämpimät onnittelut hänelle ja paljon kiitoksia kaikille osallistujille!

 

 

Kemia-lehden 2/2020 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä sai juttu Uusi hiilidioksiditeollisuus nousee.

Äänestäjien kesken arvottiin 15.4.2020 vapaavalintainen lehden vuosikerta, jonka voitti Andreas Ekholm. Parhaat onnittelut hänelle ja suuret kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Kemia-lehden 1/2020 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä keräsi Kemistin kääntöpuoli -sarjaan kuuluva juttu Lääketutkija Anni Turpeinen ja kirjoittamisen palo.

Äänestäneiden kesken arvottiin 2.3.2020 vapaavalintainen lehden vuosikerta, jonka voitti Armi Asola. Onnea voittajalle ja kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Lukijakysely kiinnostavista kulttuurikokemuksista on päättynyt.

Vastanneiden kesken arvottiin 5.2.2020 kaksi leffalippua, jotka voitti Karim Yaghi. Parhaat onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille vastaajille!

 

Numeron 7/2019 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.

Äänestyksen voittajaksi kipusi juttu Suomen kemistien salainen sota.

Äänestäneiden kesken arvottiin 3.1.2020 Risto Jussilan kirjayllättäjä Kuningasmetsuri (Viestilehdet 2019), jonka voitti Ulla Kiiski. Suuret kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Millä keinoin kampitat kaamoksen -äänestys on päättynyt. Vastaajien kesken arvottiin 27.11.2019 Valon vuosi 2020 -kalenteri, jonka voitti Niina Virtanen. Kiitokset kaikille osallistujille!

 

Numeron 6/2019 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.
Eniten ääniä keräsi juttu Analyyttinen kemisti tuntee kuolan, hien ja maidon.

 

Kaikkien äänestäjien kesken arvottiin 5.11.2019 Elina Hiltusen uutuuskirja Tulossa huomenna. Sen voitti Sirpa Kaipiainen. Kiitokset äänestykseen osallistuneille!

 

Nettisivujen kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä sai juttu Jos muovi keksittäisiin nyt.

Äänestäjien kesken arvottiin 16.10.2019 kaksi Tunne & Mieli -lehden Valon vuosi 2020 -seinäkalenteria. Kalenterit voittivat Eliisa Hatanpää ja Maarit Bäckman. Onnea heille ja suuret kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Numeron 5/2019 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.

Eniten ääniä sai juttu Muovipakkausten jalanjälki voidaan puolittaa.

Äänestäjien kesken arvottiin 23.9.2019 kaksi Finnkinon leffalippua, jotka voitti Hanna Mustikkaniemi. Onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille vastaajille!

 

 

Mitä luen mieluiten lomalla -äänestys on päättynyt

 

Äänestäjien mieluisinta lomalukemista olivat dekkarit ja jännitys. Paljon ääniä saivat myös kirjauutuudet, kevyt tietokirjallisuus, luontokirjat, historialliset romaanit ja elämäkerrat.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin 4.9.2019 Sonia Paloahteen esikoisdekkari Aavistus, joka sisältää myös hyytävää kemiaa. Kirjapalkinnon voitti Carita Kankaanpää.

Onnittelut voittajalle ja parhaat kiitokset kaikille osallistujille!

 

 

Paras kesäherkkuni -kilpailu on päättynyt.

 

Eniten ääniä saivat uudet perunat, mieluiten tillin ja sillin kera nautittuina. Kakkosena tulivat mansikat ja muut kotimaiset marjat. Pronssisijalle nousi jäätelö. Myös uuden sadon kasvikset ja savukala maistuvat monille.

Lue äänestäjien lähettämät reseptivinkit täältä.

Kaikkien osallistujien kesken arvottiin 31.7.2019 kaksi Potturi-perunapesuria, jotka voittivat Lasse Yli-Varo ja Isabella Norrbo.

Parhaat onnittelut voittajille ja suuret kiitokset kaikille lempiherkuistaan kertoneille! Julkaisemme perunanpesuvinkkejä ja reseptejä muun muassa Facebook-sivuillamme.

 

 

Numeron 4/2019 kiinnostavimmaksi jutuksi äänestettiin artikkeli  Valaisevat yöpilvet ovat suvitaivaan taideteos.

 

Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin 1.7.2019 kaksi leffalippua, jotka voitti Toni Metsänen.

Parhaat onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille äänestäjille!

 

Numeron 3/2019 kiinnostavimmat

 

Numeron 3/2019 kiinnostavimmaksi uutiseksi kiri äänestyksessä ulkomaanpalstan uutinen Kissaakin kiinnostaa.

Numeron jutuista ääniä sai eniten Espoossa tehdään tuuraajaa puuvillalle.

Arvonnassa onnetar suosi Anu Kaasista, joka sai palkinnoksi kahden hengen leffaliput.

Onnea voittajalle ja suuret kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille!

 

 

Nettisivujen kiinnostavimmat

 

Uusien nettisivujen kiinnostavin uutinen ja kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.

 

Uutisten ykköseksi ylsi äänestyksessä Sylki voi tulevaisuudessa korvata verinäytteen.

Jutuista eniten ääniä sai numerossa 7/2018 ilmestynyt Äidinmaito on superruokien kuningatar.

Äänestäjien kesken arvottiin 2.5.2019 Finnkinon leffaliput kahdelle. Lippupaketin voitti Oskari Jaakkola.

Parhaat onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille!

 

Kylpyläloman arvonta on suoritettu

 

Palkinnot uusista nettisivuista palautetta antaneiden kesken arvottiin 6.4.2019.

Miniloman kahdelle Ruissalon kylpylässä Turussa voitti Riikka Särkelä.

Kirjapalkinnot voittivat Essi Korhonen ja Ulla Honkalampi.

Lehden vuosikerran (vaihtoehtoina Kemia-lehti, Uusiouutiset, Tunne & Mieli ja Työ Terveys Turvallisuus) voittivat Panu Hänninen ja Riikka Juhola.

Parhaat onnittelut voittajille ja kiitos kaikille palautetta antaneille!

(kuva: Ruissalon kylpylä)

 

ChemBio-arpajaisten palkinnot on arvottu 29.3.2019 

 

  • Eeva Lithoviuksen suunnitteleman Durat Design -kokoelman seinäkellon voitti Mariela Hallikas.
  • Finnkinon leffalippupaketin voittivat Nina Parviainen, Toni Pennanen ja Saija Vuorenmaa.
  • Lehden vuosikerran, vaihtoehtoina Kemia-lehti, Tunne & Mieli, Työ Terveys Turvallisuus tai Uusiouutiset, voittivat Harri Hakala, Piia Kiviaho ja Leena Purho.
Parhaat onnittelut voittajille ja kiitokset arvontaan osallistuneille!