Mainostajalle

Tavoita tehokkaasti alan ammattilaiset ja päättäjät!

Kemia-lehti on kemian alan arvostettu kotimainen kärkijulkaisu, joka tavoittaa kattavasti alan ammattilaiset ja päättäjät.

Painetulla lehdellä on yli 5 500 kappaleen keskipainos ja yli 10 000 lukijaa. Uutiskirjettä tilaa yli 4 600 ammattilaista.

Lehden lukijoista 99 % pitää lehteä ammattitaitoisesti toimitettuna. Lukijoista 45 % toimii tutkimus- tai  laboratoriotehtävissä, 31 % yliopistoissa  tai oppilaitoksissa (lukijatutkimus 2017 / Focus Master Oy).

Koska tapahtumia on siirretty tai peruttu koronaepidemian takia, lisäjakeluja toteutetaan myös jakamalla sähköistä näköislehteä.

Mediakortti 2021:

Katso tästä aikataulut, osateemat ja erikoisjakelut.

Alta löydät tarkemmat tiedot kaikista mainoskanavistamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Myyntipäällikkö Seija Kuoksa
puh. 040 827 9778
seija.kuoksa(at)kemia-lehti.fi

Kemia-lehden ja uutiskirjeen aikataulut 2021

Aikatauluihin

Lukijatutkimuksen mukaan lukijoista…

95%

on lehteen tyytyväisiä

89%

saa mainoksista hyödyllistä tietoa

68%

lukee lehteä useammin kuin kerran

66%

toimii asiantuntija- tai esimiestehtävissä

65%

tekee tai valmistelee hankintapäätöksiä

 

Kemia-lehti

Katso lehden mainoskoot, hinnat, teemat, aikataulut ja erikoisjakelut. Lehdellä on yli 10 000 lukijaa. Seitsemän numeroa vuonna 2021.

Uutiskirje

Kemia-lehden sähköinen uutiskirje kertoo alan tuoreimmat uutiset painettujen numeroiden lomassa.  Mainosta edullisesti yli 4 600 tilaajalle!

Suorapostitus

Sähköisessä suorapostituksessa koko viesti on varattu teille. Valitse lähetyspäivä ja tavoita supertehokkaasti yli 4 600 alan ammattilaista!

Tuote- ja palvelumainokset

Verraton tapa kertoa uusista tuotteistanne ja palveluistanne. Varaa paikka printissä, tuotesuorassa tai molemmissa.  Pakettiratkaisulla tavoitat yli 15 000 kemian ammattilaista!

Nettisivusto www.kemia-lehti.fi

Yli 5 000 kävijää ja yli 30 000 sivukatselua kuukaudessa! Vaihtoehtoina nettibannerit, kaupalliset artikkelit ja kumppaniblogit. Mahdollisuus yhdistää nettimainos ja uutiskirje!

Vihreät sivut
– kysy ensin meiltä

Tehokasta näkyvyyttä koko vuodeksi. Saatte mainoksen vuodeksi printtilehteen, uutiskirjeeseen ja nettisivuille + paikan tuotesuorassa. Yli 250 000 kontaktia vuoden mittaan!

Kaupalliset artikkelit ja kumppaniblogit

Kerro enemmän!  Valitse kustannustehokas netti + uutiskirje -paketti tai premiumpaketti, jossa printti + netti + uutiskirje. Onnistuu myös avaimet käteen -tuotantona!

Rekrytoi osaajat

Tavoita tehokkaasti kemian ja lähialojen ammattilaiset – myös ne halutuimmat osaajat, jotka eivät seuraa muita rekrykanavia.

Tervetuloa Kemia-lehden stipendikumppaniksi

Tarjolla on kaksi kiinnostavaa vaihtoehtoa, mainostilaa ja näkyvyyttä.

Kemia-lehden ja uutiskirjeen aikataulut 2021

Aikatauluihin

Lisätiedot ja varaukset

Myyntipäällikkö Seija Kuoksa
040 827 9778, seija.kuoksa(at)kemia-lehti.fi

Myyntipäällikkö Jaana Koivisto
040 770 3043, jaana.koivisto(at)kemia-lehti.fi