Neste laajentaa uusiutuvan polttoöljyn jakelun koko Suomeen

Nesteen uusiutuvan MY-polttoöljyn jakelu laajenee kattamaan maantieteellisesti koko maan. Tuotetta saa jatkossa yhtiön Porvoon terminaalin lisäksi myös Kemin terminaalilta.

Neste toi uusiutuvista raaka-aineista valmistetun polttoöljynsä Suomen markkinoille alkuvuodesta 2021. Tuote sopii sellaisenaan kaikkiin polttoöljykäyttöisiin koneisiin ja laitteisiin, ja sitä voidaan käyttää myös lämmityksessä.

Uusiutuva polttoöljy on Nesteen uusi avaus uusiutuvan dieselin rinnalle. Uusiutuva diesel on ollut tieliikennekäytössä jo pitkään, ja sitä saa tätä nykyä noin 150 jakeluasemalta. Loppuvuoden aikana asemia tulee vielä jokunen lisää.

Nesteen Suomen yritysasiakasmyynnistä vastaavan johtajan Joni Pihlströmin mukaan uusiutuva polttoöljy on otettu hyvin vastaan. Jo usea yritys on korvannut fossiilisen polttoöljyn käyttöä uusiutuvalla vaihtoehdolla esimerkiksi infrarakentamisessa.

Uusiutuvan polttoöljyn jakelu laajentuu Pohjois-Suomeen juuri käyttäjien toiveesta. Yritysten lisäksi myös yksityishenkilöt voivat tilata öljyä kotilämmityskäyttöön.

(Kuva Neste) Polttoöljyllä käyvät muun muassa metsäkoneet sekä erilaiset työ- ja maatalouskoneet.

Aiheesta aiemmin:

Neste tuo markkinoille uusiutuvan polttoöljyn

Kerro meille mielipiteesi!

 

Anna palautetta

Lisää uutisia