Suomalaisten Kemistien Seura etsii uutta toiminnanjohtajaa

Suomalaisten Kemistien Seura SKS hakee toiminnanjohtajaa.

”Nykyinen toiminnanjohtajamme Sanna Mikkola siirtyy uusiin haasteisiin, joten etsimme hänelle seuraajaa”, kertoo Pekka Joensuu SKS:n hallituksesta.

SKS on sitoutumaton yli 100-vuotias tieteellinen seura, yksi Suomen suurimmista, ja perinteikäs kemistien yhteenliittymä.

Yksi seuran tärkeimmistä tavoitteista on parantaa kemian näkyvyyttä ja vaikuttavuutta yhteiskunnassa.

SKS:n viimeisimmän strategian painopistealueita ovat tieteen ja osaamisen edistäminen, tuki yritystoiminnalle, kestävä kehitys ja katse tulevaisuuteen.

Eduksi kemian alan koulutus ja tuntemus

Toiminnanjohtajan tärkeimmiksi tehtäviksi seuran tiedote listaa SKS:n toiminnan johtamisen seuran strategisten linjausten mukaisesti sekä toiminnan kehittämisen läheisessä yhteistyössä seuran hallituksen ja paikallisseurojen kanssa.

Työkenttä kattaa myös muun muassa sidosryhmäviestinnän, kansainvälisen yhteistyön ja yhteydenpidon ulkomaisten kumppanien kanssa.

Tehtävään kuuluvat lisäksi seuran hallinto ja taloudenhoito, jäsenrekisterin ylläpito, jäsentiedotus ja -palvelut sekä yhteistyö jäsenlehden kanssa.

Korkeakoulututkinto kemian alalta katsotaan eduksi, samoin kemian alan korkeakoulu- ja yrityskentän tuntemus. Nykyinen toiminnanjohtaja Sanna Mikkola on Aalto-yliopistossa väitellyt kemiantekniikan tohtori.

Leena Joutsen

(Kuva Messukeskus) Suomalaisten Kemistien Seura tunnetaan myös kiertotalousinnovaatiopalkinnostaan, jonka sai ChemBio 2022 -tapahtumassa Brightplus Oy. Tunnustuksen vastaanotti Sanna Mikkolalta ja SKS:n hallituksen edustajalta Timo Hirveltä yhtiön toimitusjohtaja Milja Hannu-Kuure (oik.).

Aiheesta aiemmin:

Kemistien kapulanvaihto


 

Tilaa Kemia-lehti loppuvuodeksi 2022 ja auta Ukrainaa!

Lahjoitamme puolet tilausmaksusta ukrainalaisten auttamiseen Pelastakaa Lapset ry:n kautta.

Katso lisätiedot ja tee tilaus täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Anna palautetta

Lisää uutisia