Vaarallisten kemikaalien hallinta onnistuu nyt myös mobiilisti

Muun muassa kemikaalihallintaan ohjelmistoja toimittava Quentic on julkaissut Vaaralliset aineet -työkalunsa mobiilisovelluksena. Toimipisteen tilanteen voi siten tarkistaa myös älypuhelimella tai tabletilla.

Sovellus sisältää kemikaalirekisterin, käyttöturvallisuustiedotteet ja kaikki relevantit turvallisuustiedot, joita voivat hyödyntää sekä työntekijät että ympäristö- ja turvallisuuspäälliköt.

Sovellus räätälöi luettelot ja tiedot käyttäjän sijainnin mukaan, minkä ansiosta tämä saa nopeasti tarvittavat tiedot toimipisteensä vaarallisista aineista ja niiden oikeista käsittelytavoista.

Lisäksi sovellus näyttää vain aktiivisesti käytössä olevat aineet sekä olennaiset tiedot riskeistä ja suojatoimista. Lisätiedot ja muiden toimipisteiden rekisterit ovat parin klikkauksen päässä.

Quentic 13.3 -ohjelmistopäivityksen ansiosta on mahdollista myös tarkistaa, että vaarallisia aineita säilytetään Seveso III -direktiivin mukaisesti. EU-direktiivi pyrkii hallitsemaan suurten kemiallisten onnettomuuksien vaaroja ja listaa aineet, joihin sovelletaan erityisiä turvallisuusvaatimuksia.

(Kuva Quentic) Vaarallisten kemikaalien hallinta edellyttää tarvittaessa nopeaa toimintaa, joten relevantit tiedot on tärkeää saada reaaliaikaisina.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Anna palautetta

Lisää uutisia