Walki Group ostaa kaksi suomalaista pakkausvalmistajaa

Pakkausmateriaalien ja laminaattien valmistaja Walki Group ostaa joustopakkausyritykset Westpak Oy Ab:n ja Flexipack Oy Ab:n.

Elintarvikealalle pakkauksia toimittavien yritysten yhteinen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 40 miljoonaa euroa, ja ne työllistävät Suomessa noin sata työntekijää. Westpak toimii Säkylässä ja Flexipack Vaasassa.

”Yritysostojen myötä jatkamme korkealuokkaiseen materiaaliosaamiseemme pohjaavan strategian implementaatiota vahvistaen asemaamme kestävien pakkausratkaisuiden tarjoajana”, sanoo Walki Groupin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Leif Frilund.

Flexipack ja Westpak tukevat Walkin joustopakkausliiketoiminnan kasvua ja tulevat osaksi sen globaalia kuluttajapakkausten liiketoiminta-aluetta. Espoossa pääkonttoriaan pitävän Walkin kaksi muuta liiketoiminta-aluetta ovat teollisuuspakkaukset ja tekniset materiaalit.

Walkin tuotantolaitokset sijaitsevat Suomen lisäksi Belgiassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Puolassa, Venäjällä ja Kiinassa. Maailmanlaajuisesti toimiva konserni työllistää yhteensä noin 1 500 henkeä.

Westpak- ja Flexipack-kaupan toteutuminen vaatii vielä kilpailuviranomaisten hyväksynnän. Osapuolet ovat päättäneet olla julkistamatta kauppahintaa ja -ehtoja.

(Kuva Walki) Walki Groupin liikevaihdon odotetaan tänä vuonna ylittävän 700 miljoonaa euroa.

Aiheesta aiemmin:

Puupohjaiset pinnoitteet suitsivat sairaalan mikrobimäärää

Puupohjaiset antimikrobiset materiaalit sairaalan testissä

Pakkausmateriaali syntyy kierrätyspolymeereista

Kerro meille mielipiteesi!

 

Anna palautetta

Lisää uutisia